Een sterk merk voor een sterk bedrijf

LR ALOE VIA – de weg naar een natuurlijk mooie en verzorgde huid.  Het merk staat voor intensieve verzorging en verjonging met het beste van aloe vera.  Binnen het uitgebreide assortiment van de LR ALOE VIA productportfolio kan iedereen het juiste product voor hun noden vinden - van jong tot oud en van kop tot teen.  Hoge percentages aloe vera, bewezen combinaties van ingrediënten en de natuurlijke kracht van waardevolle bio-extracten - dit is wat de LR ALOE VIA Care reeks zo uniek en speciaal maakt.

 

U kunt bestellen via onderstaande link of u kunt met ons contact opnemen. Laat u tevens informeren over de mogelijkheden tot levenslange kortingen van 30% tot 40%.

Bekijk de nieuwste folder:


Upgrade Your Life

LR Health & Beauty is één van de meest toonaangevende bedrijven van Europa in de direct sales branche. Er zijn al duizenden verkooppartners die samen met ons succesverhalen schrijven.

Wanneer begint dat van jou?

 

 

Redenen voor LR

 
Jij verdient succes!
Zonder omwegen, zonder compromissen, met een sterke partner en voor de lange termijn! Als een van de meest succesvolle directe verkoopondernemingen van Europa geven wij mensen iedere dag de kans om hun leven te verbeteren. Hoe we dat doen?
Via een beproefd concept voor netwerkmarketing dat al tientallen jaren zijn vruchten afwerpt, een uniek assortiment van hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten en een uniek scala aan voordelen.
Waar wacht je nog op?
 

1. ERKENNING

Success has no name, give it yours! Wij belonen jouw resultaten met exclusieve events, trips over de hele wereld en een uniek autoconcept. We staan je met raad en daad terzijde en helpen je om een succesvolle LR-partner te worden. Haal het beste uit jezelf; jij staat in het middelpunt!

 

2. LEVENSKWALITEIT

Succes en levenskwaliteit kennen bij LR geen grenzen! Als LR-partner werk je waar, wanneer en met wie je wilt. Als hoofdberoep of als bijverdienste. Dankzij ons innovatieve businessmodel verdien je er zonder risico's een passief inkomen bij en zet je grote stappen in je lifestyle! Meer inkomen, tijd, flexibiliteit, zekerheid en gezondheid, kortom: meer levenskwaliteit. Dat is waar LR voor staat!

 

3. GELIJKE KANSEN

Succes is niet zwart of wit; succes is kleurrijk! Bij LR krijgt iedereen de kans om zijn of haar leven succesvol vorm te geven. Ongeacht geslacht, huidskleur, religie of afkomst. Het gaat er niet om waar je vandaan komt, het gaat erom waar je heen wilt.